Seuravaatteet

Seuravaatteet

Puntti-Karhut on tehnyt seuravaatteiden toimituksesta sopimuksen Stadiumin kanssa. Vaatteita pääset tilaamaan osoitteesta:

https://www.stadiumteamsales.fi/puntti-karhut/puntti-karhut

 

Infokirje:

Stadium – Puntti-Karhut yhteistyö varustehankinnoissa!

Stadium ja Puntti-Karhut tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa! Näin ollen Stadium on Seuran virallinen varustetoimittaja ja merkiksi valikoitui Nike.

Stadium Team Sales toiminnan kautta on Seuralla mahdollisuus tehdä Seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti ja samalla kerätä bonusta Seuran tulevia varustehankintoja varten.

Alla on lyhyt kuvaus Stadium Team Sales toimintatavasta. Toimintatapojen noudattaminen edesauttaa tilauksien tekemistä, nopeutta ja lisää toimitusvarmuutta.

Stadium on yhteistyössä Seuran kanssa tehnyt virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä Puntti-Karhujen virallisella varustesivustolla:

https://www.stadiumteamsales.fi/puntti-karhut/puntti-karhut

Stadium Team Sales Toimintatapa

Sovituskoot

Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Sovitukset hoidetaan yksittäin Puuvillan myymälän Team Sales Showroomissa, joka sijaitsee myymälän yläkerrassa, kenkäosaston vieressä. Varaudu, että myyjät saattavat olla varattuina, kun tulet sovittamaan ja sovituskoot saattavat olla joskus lopussa/hukassa. Varaa sovitukseen siis aikaa.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään sovituksien yhteydessä myymälässä tai nettitilauksella. Nettitilaus onnistuu osoitteessa www.stadiumteamsales.fi.

Painatus

Team Sales myyjä pystyy seuraamaan tilauksen kulkua ja tiedottamaan tarvittaessa tilauksen kulusta asiakkaalle. Teamsales ja painotalomme tietävät miten Puntti-Karhujen seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Halutessa tekstin COACH yläosien selkämykseen, on tämä ilmoitettava tilausvaiheessa. Ilmoita erikseen tuotteet, joihin COACH tekstin haluat.

Toimitusaika

Stadiumin toimitusaika on neljän viikon sisällä painatettuna. Huomioi että neljän viikon toimitusaika on voimassa silloin, kun tuote on saatavilla merkin varastolta tai omalta puskurivarastolta, sekä tilaus ja painatusmateriaali on toimitettu Team Sales myyjälle.

Mikäli tilaus viivästyy saa Team Sales myyjä siitä tiedon 72h kuluessa jolloin myyjän velvollisuus on olla yhteydessä asiakkaaseen valmiilla ehdotuksella tilanteen ratkaisemiseksi (tuotteen vaihto, koon vaihto ym.)

Nouto ja maksu

Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä tiedon Team Sales myyjältä, joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tilaus on noudettavissa tilaajan nimellä ja tilaus on noudettavissa aina myymälän aukiolo aikoina. Maksu tapahtuu kassalla käteisellä tai pankki- /luottokortilla. Seuravaateostot merkitään Puntti-Karhujen Bonustilille.

Bonusta kaikista ostoista

Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset Puntti-Karhujen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY STADIUM MEMBERIKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Joukkueellesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi, niin sitä enemmän bonusta kertyy Sinulle ja Joukkueellesi.

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales jäseneksi!

Terveisin, Stadium

Stadium Team Pori yhteystiedot:

040 – 019 3427

Team Sales Myyjä: Taneli Ahlfors
Katso myös: www.stadiumteamsales.fi ja www.stadium.fi